29 Şubat 2012 Çarşamba

"Bir tanecik okuyucularıma özel yazım"


Merhabalar.
Aslında her yazım senin için. Her yazımda sana seslenip, sana beğendirmeye çalışıyorum kelimelerimi. Aslında beğenip beğenmemen dert değil, hissedip hissetmemen dert sevgili okuyucu. Bugün sana bir isim vermeye karar verdim. Okuyucu, takipçi gibi uzak ve de sıkıcı bir kelime olmasın bu. Ne olsun karar veremedim ama gelen fikirlere göre buna şekil verebilirim.
Görüşmeyeli ben çok hastayım. Stajda öğrencim yüzüme tam üç kere hapşurdu. Gülmüştüm ama bir haftadır yataktayım. Bu süreçte bolca düşünme fırsatım oldu. Neleri düşündüğümü buraya yazacak olursam hayatıma yeniden yön vermem gerekir ama emin ol çok yakınlarda bembeyaz haberlerle çıkacağım karşına. İş, eş, emeklilik sırası ile halletmem gereken meseleler. Bence sen anladın derdimi.
Bir de yeni haber aldım. Orhan Velimiz'in ses kayıtları bulunmuş. YKY'den de yayınlanmış. Gayet de tuzlu tabi ki. Orhan Velimiz için değer tabi ama işte bu sıra çalışmaya başlamış olsam dahi param yok. Farklı planlar peşinde koşmaktan bu değerli esere sahip olamazsam üzülürüm. Ben almadan sen al dinle Orhan Velimiz'in sesini. Bakalım size kimi hatırlatacak o güzel ses. Bana çok tanıdık geldi. Rüyalarımı anlatan uhrevi amcanın sesi gibiydi.
Başka aktarmam gereken haberim var mı emin değilim.
Ha evet. Aynen şu:
Fotografium Canon 600D profesyonel fotoğraf makinesi hediye ediyor! Yarışmaya katılarakCanon 600D Manfrotto tripod ve Kata sırt çantası kazanma şansı yakalayın! http://blog.fotografium.com/fotografium-canon-600d-hediye-ediyor/ sayfasını ziyaret ederek yarışma hakkında diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sitede birkaç değişiklik yapmayı planlıyorum. İlki bir yemek tarifi sayfası açmak. Aklıma geldikçe kendi uydurduğum tarifleri seninle paylaşmak istiyorum. Diğeri de evliliğe, evlilik yaşantısına dair yazılarımın yer alacağı bir sayfa oluşturmak. Ama henüz deneyimsizlik diz boyu olduğundan deneyimlendikçe yani ilerleyen senelerde yazmak planında aklım.
Telefonum çalıyor.
Kendine çok dikkat et. Eğer dilimizi bilmiyorsan senin için İngilizce de yazmak isterdim ama şu an mecalim yok. Sağlığına şu kış günlerinde sahip çık. Eğer güney yarım küredeysen de iyi güneşler diyelim.
Adın mı? Sen şimdilik "oradaki" ol. Olur mu?
Beğenmeyen varsa şu yollardan ulaşılabilirliğim yüksek:
twitter.com/ny12da
ny12da@superposta.com
http://www.formspring.me/ny12da

1 yorum:

  1. neden fikrimizi burdan söylemiyoruz... :) buldum , "oradaki"nin yerini belki tutmaz ama şöyle bi şey belki : "sustukça kök salan, yekpare, tahayyülen mündemiç, tezahüren havalı, tam oradaki kelimat yoksunu biçare." tahminler üzre yazılmıştır... ;)

    YanıtlaSil